Alsancak Lions Ortaokulu

WEB https://alsancaklionsortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Portakal Mah. 208. Cadde Alsancak Lions Ortaokulu 33090 Toroslar/MERSİN
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen birey olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştigi; bütün ögrencilerin akla ve bilime dayalı egitim ortamında hayata ve bir üst ögrenime hazirlandigi dünü bugüne ,bugünü yarina baglayan köprülerin kuruldugu; yönetici, ögretmen, personel, ögrenci ve velilerin elbirligiyle, çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir “model okul” olmaktır.
MİSYON : Ulu Önder Atatürk´ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen; Türkiye Cumhuriyet´ine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, ilmin ve aklın rehberligini kabul eden, İnsan hak ve hürriyetlerine saygılı, çevresinin olanaklarından yararlanabilen ve çevresini koruyup geliştirebilen, üreten paylaşan, kendini geliştirebilen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : Sabahçı Devre:07:00 - 12:40 Öğleci Devre:12:50- 18:30